İslam Ahlakı Konusunda Eser Hazırlanması

“İslam Ahlakı” konulu eser hazırlamayı amaçlayan çalıştay 20.07.2011 tarihinde Kurul Başkan Vekili Zeki SAYAR başkanlığında Kurul Üyeleri, İstanbul İl Müftüsü, İlahiyat fakültelerinden davet edilen ilim adamları ve Kurul Uzmanlarının katılımıyla Din İşleri Yüksek Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir. Çalıştaya İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Mustafa ÇAĞRICI, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep KILIÇ, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki AYDIN, Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin ERDEM ve Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mevlüt UYANIK katılmıştır. Çalıştayda günümüz insanının gerek yerel gerekse evrensel açıdan karşı karşıya kaldığı ahlaki problemlerin çözümüne katkı sağlayacak bir eserin hazırlanması ve bu eserin içeriğinde hangi konuların ne şekilde yer alması gerektiği konuları müzakere edilmiştir.

20.07.2011

Görüntülü Cevaplar  Sıkça Sorulanlar  Dini Bilgiler  Soru Sor